Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur 

Wat eten we?

Aardappels

Een goede aardappel is de basis voor een lekkere maaltijd. Hou je van een stevige stamppot? Dan kies je voor kruimig. Toch liever een ovenschotel? Dan hebben we de perfecte vastkoker. We verkopen vier soorten aardappelen, elk met hun eigen smaak en kenmerken.

We halen onze aardappelen direct van de boer. Bewaar de aardappelen op een donkere koele plek, zo blijven de aardappelen 4 tot 5 weken optimaal. Bewaar de aardappelen niet in een afgesloten plastic zak of bak. De aardappelen moeten blijven ademen. Eet smakelijk!

Bildstar – vastkokend

Vastkokende aardappel, heeft een iets rode schil maar is gekookt donkergeel vanbinnen. De buitenkant is ietsje kruimig.

Frieslander - vastkokend

De Frieslander is een veelzijdige aardappel. Het is een vastkoker, maar heeft toch een kruimige structuur. Hierdoor is deze lekkere aardappel geschikt voor veel bereidingsmogelijkheden.

Eigenheimer - kruimig

Deze aardappel wordt laat in het jaar geoogst, het is een echte ‘eigenheimer’. Deze bloemige aardappel is perfect om te pureren en stevige gerechten mee te maken.

Doré - kruimig

Ronde kruimige, bloemige aardappel die al vroeg in het jaar geoogst wordt. Veelzijdige aardappel met een lekkere smaak.

Reeuwijkse plattelandwinkel

Verse & ambachtelijke producten

In onze plattelandswinkel werken we met groenten en fruit van het seizoen. In de winter geen komkommers maar bijvoorbeeld wél onze beroemde grond geteelde witlof en de mooiste wintergroenten. In de zomer hebben we volop sappig fruit en de lekkerste aardbeien, kersen en groenten van het zomerseizoen. Heerlijk vers van de lokale boer of teler.

Laat je verrassen door ons steeds wisselende assortiment verse seizoen producten!

Naast verse groenten, aardappels en fruit hebben we een groot assortiment ambachtelijke producten zoals verse nootjes, snoep, stroopwafels, kaas, eieren, jam, honing, verse pindakaas, boerenchips, boeren fruitsap, vruchtensappen, advocaat, likeur, bier en seizoensproducten.

Kom eens langs om te proeven en te ruiken!