Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur 

Reeuwijkse Plattelandswinkel

Kerstboom kopen?

Reeuwijkse plattelandwinkel

Kerstboom verkoop start op 25 november!

Gezellig!

Sfeervolle feestdagen beginnen bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel. Al jarenlang verkopen wij de beste Nordmann kerstbomen in vele maten! Bij veel gezinnen is het kopen van een kerstboom een leuke traditie geworden. Wij maken het gezellig met vuurkorven, warme chocomel of een glaasje glühwein en geven het beste advies voor de kerstboom bij u thuis.

Gratis thuisbezorgd

In Reeuwijk, Gouda, Haastrecht, Driebruggen en Hekendorp komen wij uw boom gratis thuis brengen.

Vanaf 25 november beginnen wij met de verkoop van kerstbomen, kransen en dennengroen artikelen. Kom langs en kies de mooiste boom. Houd onze sociale media in de gaten voor de startdatum van onze kerstbomenverkoop.

Reeuwijkse plattelandwinkel

Wij verkopen XXL kerstbomen

Gezellig!

Om uw tuin, winkel of bedrijf ook een gezellig kerstgevoel te geven verkopen wij extra grote kerstbomen, vanaf de normale hoogte tot wel 5 meter aan toe!

Plaatsing

Indien gewenst kunnen wij rondom en in Reeuwijk uw XXL kerstboom  bezorgen, maar ook plaatsen, inclusief stevige standaard en verlichting.

Wij plaatsen overal, in uw bedrijfruimte, in uw bedrijftuin, voor uw winkel, in uw tuin of op een vlot in het water! Bij ons is bijna alles mogelijk.

Neem even contact op om uw wensen kenbaar te maken.

Nog meer kerst?

Kerstpakketten

Wij maken originele kerstpakketten, altijd met een knipoog naar het platteland. Dus in het door u zelf samen te stellen kerstpakket zitten ambachtelijke producten, groente of fruit, tuinproducten, zaden of voer voor de vogels en dieren in de tuin.

Kom langs om een gezellige pakket samen te stellen.

Kerst groen

Bij ons vind u meer dan alleen kerstbomen. Wij hebben kerstkransen, dennengroen, dennetakken en nog veel meer.