Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur

Reeuwijkse Plattelandswinkel

Kerstboom Gouda

Reeuwijkse plattelandwinkel

Welkom bij de Kerstboom verkoop Gouda – Jouw Feestelijke Bestemming!

Stap binnen in de feestelijke sfeer van de kerstdagen bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel, dé plek waar traditie en gezelligheid samenkomen. Sinds een paar jaar jaar zijn wij trotse aanbieders van hoogwaardige Nordmann kerstbomen in diverse maten. Gelegen nabij de grens van Gouda en Reeuwijk, zijn wij jouw ideale stop voor een mooie Nordmann kerstboom.

Bij ons gaat het niet alleen om het vinden van de ideale kerstboom; we streven naar extra gezelligheid. Ontspan bij sfeervolle vuurkorven, geniet van warme chocolademelk of proost met een glaasje glühwein. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte kerstboom die naa(l)dloos past bij jouw thuis.

Gratis Bezorging van jouw kerstboom in Gouda

Goed nieuws voor onze klanten in Gouda! Wij bieden kosteloze bezorging van jouw kerstboom rechtstreeks aan huis. Maak je dus geen zorgen over het transport; wij regelen het voor je.

25 november luiden wij officieel het kerstseizoen in met de verkoop van prachtige Nordmann kerstbomen, kransen en een verscheidenheid aan dennengroene decoraties. Breng gerust een bezoek aan onze winkel, waar je de mooiste boom kunt uitkiezen om jouw feestelijke sfeer te verrijken. De kersttijd nadert snel, en wij staan klaar om jouw kerstviering extra bijzonder te maken.

Bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel bij Gouda vind je niet alleen een Nordmann  kerstboom; je ontdekt een stukje magie om jouw kerst onvergetelijk te maken. Tot ziens bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel!

Tot ziens!

Reeuwijkse plattelandwinkel

Wij verkopen XXL kerstbomen

Gezellig!

Om uw tuin, winkel of bedrijf in Gouda ook een gezellig kerstgevoel te geven verkopen wij extra grote kerstbomen, vanaf de normale hoogte tot wel 5 meter aan toe!

Plaatsing

Indien gewenst kunnen wij in Gouda uw XXL kerstboom  bezorgen, maar ook plaatsen, inclusief stevige standaard en verlichting.

Wij plaatsen overal, in uw bedrijfruimte, in uw bedrijftuin, voor uw winkel, in uw tuin of op een vlot in het water in Gouda! Bij ons is bijna alles mogelijk.

Neem even contact op om uw wensen kenbaar te maken.