Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur 

Reeuwijkse Plattelandswinkel

Kerstboom kopen in Gouda?

Reeuwijkse plattelandwinkel

Wij verkopen Nordmann kerstbomen – Gouda

De Reeuwijkse Plattelandswinkel is dé plek om in de feestelijke sfeer van de kerstdagen te duiken. Al vele jaren bieden wij Nordmann kerstbomen in diverse maten van de hoogste kwaliteit. Voor talloze gezinnen is het uitkiezen van een kerstboom een dierbare traditie geworden. Ons bedrijf staat zo’n beetje op de grens van Gouda en Reeuwijk! Bij ons streven we naar extra gezelligheid met sfeervolle vuurkorven, warme chocolademelk, en zelfs een glaasje glühwein. Daarnaast voorzien we u graag van deskundig advies om de ideale kerstboom voor bij u thuis te selecteren.

Gratis Bezorging in Gouda

Voor klanten in Gouda bieden wij kosteloze bezorging van uw kerstboom aan huis.

Vanaf 25 november starten wij met de verkoop van kerstbomen (nordmann), kransen en een verscheidenheid aan dennengroene decoraties. Kom gerust langs en kies de meest prachtige boom uit om uw feestelijke sfeer te verrijken. Blijf op de hoogte van de startdatum van onze kerstboomverkoop door onze sociale media te volgen. De kersttijd nadert snel, en wij staan gereed om uw kerstviering extra bijzonder te maken.

Reeuwijkse plattelandwinkel

Wij verkopen XXL kerstbomen

Gezellig!

Om uw tuin, winkel of bedrijf in Gouda ook een gezellig kerstgevoel te geven verkopen wij extra grote kerstbomen, vanaf de normale hoogte tot wel 5 meter aan toe!

Plaatsing

Indien gewenst kunnen wij in Gouda uw XXL kerstboom  bezorgen, maar ook plaatsen, inclusief stevige standaard en verlichting.

Wij plaatsen overal, in uw bedrijfruimte, in uw bedrijftuin, voor uw winkel, in uw tuin of op een vlot in het water in Gouda! Bij ons is bijna alles mogelijk.

Neem even contact op om uw wensen kenbaar te maken.

Nog meer kerst?

Kerstpakketten

Wij maken originele kerstpakketten, altijd met een knipoog naar het platteland voor bedrijven uit Gouda. Dus in het door u zelf samen te stellen kerstpakket zitten ambachtelijke producten, groente of fruit, tuinproducten, zaden of voer voor de vogels en dieren in de tuin.

Kom langs om een gezellige pakket samen te stellen.

Kerst groen

Bij ons vind u meer dan alleen kerstbomen. Wij hebben kerstkransen, dennengroen, dennetakken en nog veel meer.