Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur

Reeuwijkse Plattelandswinkel

Kerstboom kopen?

Reeuwijkse plattelandwinkel

Wij verkopen Nordmann kerstbomen in Reeuwijk

Bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel begint de feestelijke sfeer van de feestdagen. Al vele jaren leveren wij de beste Nordmann kerstbomen in diverse afmetingen in Reeuwijk.

Voor veel families is het kopen van een kerstboom een geliefde traditie geworden. Bij ons maken we de beleving extra gezellig met knusse vuurkorven, warme chocolademelk en zelfs een glaasje glühwein. Bovendien bieden we deskundig advies om de perfecte kerstboom voor bij u thuis te kiezen.

Gratis Bezorging in Reeuwijk

Voor klanten in Reeuwijk verzorgen wij kosteloze bezorging van uw kerstboom aan huis.

Vanaf 25 november starten wij met de verkoop van kerstbomen, kransen en diverse dennengroen decoraties. Breng een bezoek aan onze winkel in Reeuwijk en selecteer de meest prachtige boom voor uw feestelijke decor. Blijf op de hoogte van onze kerstboomverkoop door onze sociale media in de gaten te houden. De kerstperiode is bijna hier, en wij staan klaar om uw feestdagen nog specialer te maken.

Reeuwijkse plattelandwinkel

Wij verkopen XXL kerstbomen

Gezellig!

Om uw tuin, winkel of bedrijf ook een gezellig kerstgevoel te geven verkopen wij extra grote kerstbomen, vanaf de normale hoogte tot wel 5 meter aan toe!

Plaatsing

Indien gewenst kunnen wij in Reeuwijk uw XXL kerstboom  bezorgen, maar ook plaatsen, inclusief stevige standaard en verlichting.

Wij plaatsen overal, in uw bedrijfruimte, in uw bedrijftuin, voor uw winkel, in uw tuin of op een vlot in het water! Bij ons is bijna alles mogelijk.

Neem even contact op om uw wensen kenbaar te maken.

Nog meer kerst?

Kerstpakketten

Wij maken originele kerstpakketten, altijd met een knipoog naar het platteland. Dus in het door u zelf samen te stellen kerstpakket zitten ambachtelijke producten, groente of fruit, tuinproducten, zaden of voer voor de vogels en dieren in de tuin.

Kom langs om een gezellige pakket samen te stellen.

Kerst groen

Bij ons vind u meer dan alleen kerstbomen. Wij hebben kerstkransen, dennengroen, dennetakken en nog veel meer.