Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur

Reeuwijkse Plattelandswinkel

Kerstpakket nodig?

Reeuwijkse plattelandwinkel

Onze kerstpakketten

Onze kerstpakketten weerspiegelen de landelijke sfeer. De inhoud is met zorgvuldigheid gekozen en bestaat uit heerlijke, ambachtelijke producten rechtstreeks van lokale boerderijen en producenten. Hierdoor kun je genieten van authentieke smaken en tradities die het plattelandsleven kenmerken.

Kerstpakketten op Maat:

Bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel begrijpen we dat elk bedrijf en elke persoon uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om kerstpakketten op maat te laten samenstellen. Je kunt zelf de producten selecteren die het best aansluiten bij jouw smaak en voorkeuren, en wij zorgen ervoor dat het pakket met zorg wordt samengesteld.

Thematische Kerstpakketten:

Voor degenen die op zoek zijn naar een speciaal tintje, bieden we een verscheidenheid aan thematische kerstpakketten. Denk aan:
– Boerenkerstpakketten: Gevuld met heerlijke lokale lekkernijen en ambachtelijke producten, perfect voor liefhebbers van het boerenleven.
– Kerstpakketten met een Tuinthema: Voor groene vingers en liefhebbers van alles wat groeit en bloeit.
– Kerstpakketten met een Vogelbescherming Thema: Ideaal voor vogelliefhebbers en natuurliefhebbers.
– Reeuwijks of Gouds Kerstpakket: Geïnspireerd door onze prachtige omgeving, met lokale specialiteiten die je kunt proeven.

Of je nu kiest voor een op maat gemaakt pakket of een van onze themapakketten, je kunt er zeker van zijn dat je iets unieks en bijzonders in handen hebt.

Bestel nu voor een betoverende kerst!

Laat ons je helpen om dit kerstseizoen extra speciaal te maken met onze authentieke kerstpakketten. Kom langs in onze winkel of neem contact met ons op om je bestelling te plaatsen. We kijken ernaar uit om jouw kerst onvergetelijk te maken!

Met warme kerstgroeten,

De Reeuwijkse Plattelandswinkel 🎅🤶🌾🎁

Nog meer kerst?

Kerstbomen

Wij verkopen kerstbomen en XXL kerstbomen. Nordmann kerstbomen kunt u altijd bij ons afhalen, tot vlak voor kerst. Vergeet daarbij niet dat onze voorraad weg kan zijn tegen die tijd.

Een XXL kerstboom moet altijd besteld worden, dus geef uw wens door. Wij plaatsen de boom, desgewenst met verlichting.

Kom langs om een gezellige pakket samen te stellen.

Kerst groen

Bij ons vind u meer dan alleen kerstbomen. Wij hebben kerstkransen, dennengroen, dennetakken en nog veel meer.