Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur 

Kom eens langs

Reeuwijkse Plattelands Winkel

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.30 – 17.30 uur
Zaterdag 8.00 – 17.00 uur

Bezoek ons

Reeuwijkse Plattelandswinkel
Platteweg 38
2811 NA Reeuwijk

Seizoen verrassing

Ieder seizoen kent bij ons zijn eigen verrassingen. Op dit moment hebben wij:

Reeuwijkse plattelandwinkel

Verse & ambachtelijke producten

In onze plattelandswinkel werken we met groenten en fruit van het seizoen. In de winter geen komkommers maar bijvoorbeeld wél onze beroemde grond geteelde witlof en de mooiste wintergroenten. In de zomer hebben we volop sappig fruit en de lekkerste aardbeien, kersen en groenten van het zomerseizoen. Heerlijk vers van de lokale boer of teler.

Laat je verrassen door ons steeds wisselende assortiment verse seizoen producten!

Naast verse groenten, aardappels en fruit hebben we een groot assortiment ambachtelijke producten zoals verse nootjes, snoep, stroopwafels, kaas, eieren, jam, honing, verse pindakaas, boerenchips, boeren fruitsap, vruchtensappen, advocaat, likeur, bier en seizoensproducten.

Kom eens langs om te proeven en te ruiken!

Cadeau nodig?

Origineel cadeau

Voor een origineel cadeau moet je zeker eens bij ons binnenlopen. We hebben de leukste cadeau-ideeën. Houten vogelhuizen, alle soorten tuin gereedschap, een insectenhotel of toch een lekkere jam of ambachtelijk biertje? De winkel en het tuincentrum bieden voldoende inspiratie.

Een cadeau van de Reeuwijkse Plattelandswinkel pakt altijd goed uit!

Kerstpakket

Met een cadeaubon zit je altijd goed. Je laat de keuze aan de ontvanger, want de cadeaubon is geldig voor zowel tuincentrum als winkel.

Cadeaubon

Met een cadeaubon zit je altijd goed. Je laat de keuze aan de ontvanger, want de cadeaubon is geldig voor zowel tuincentrum als winkel.

Cadeaupakket

We maken een leuk assortiment van streekproducten en pakken dit mooi in. Je kunt natuurlijk ook zelf komen en een gepersonaliseerd cadeaupakket samenstellen. Zoals een mooie fruitmand of een leuk cadeau voor jubilea, zieken, jarigen of gewoon zomaar!

Cadeau ideeën?

Het meest eenvoudige is gewoon even langs komen. Er staat altijd wel iets en ons assortiment veranderd regelmatig. Zo kunt u altijd een uniek cadeau vinden.

Wat eten we?

Aardappels

Een goede aardappel is de basis voor een lekkere maaltijd. Hou je van een stevige stamppot? Dan kies je voor kruimig. Toch liever een ovenschotel? Dan hebben we de perfecte vastkoker. We verkopen vier soorten aardappelen, elk met hun eigen smaak en kenmerken.

We halen onze aardappelen direct van de boer. Bewaar de aardappelen op een donkere koele plek, zo blijven de aardappelen 4 tot 5 weken optimaal. Bewaar de aardappelen niet in een afgesloten plastic zak of bak. De aardappelen moeten blijven ademen. Eet smakelijk!

Bildstar – vastkokend

Vastkokende aardappel, heeft een iets rode schil maar is gekookt donkergeel vanbinnen. De buitenkant is ietsje kruimig.

Frieslander - vastkokend

De Frieslander is een veelzijdige aardappel. Het is een vastkoker, maar heeft toch een kruimige structuur. Hierdoor is deze lekkere aardappel geschikt voor veel bereidingsmogelijkheden.

Eigenheimer - kruimig

Deze aardappel wordt laat in het jaar geoogst, het is een echte ‘eigenheimer’. Deze bloemige aardappel is perfect om te pureren en stevige gerechten mee te maken.

Doré - kruimig

Ronde kruimige, bloemige aardappel die al vroeg in het jaar geoogst wordt. Veelzijdige aardappel met een lekkere smaak.