ο€—

Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uurΒ 

Bloembollen zijn gearriveerd bij Tuincentrum De Reeuwijkse Plattelandswinkel!

29 sep 2023 | Tuincentrum, Winkel

De herfst is aangebroken, wat betekent dat het tijd is om je tuin voor te bereiden op een explosie van kleur en schoonheid in het voorjaar. Goed nieuws! Tuincentrum De Reeuwijkse Plattelandswinkel heeft zojuist een prachtige selectie bloembollen binnen gekregen, klaar om je tuin te transformeren.

Wat hebben we te bieden? 🌷
We zijn verheugd om je een uitgebreide collectie bloembollen van verschillende soorten en maten aan te bieden. Of je nu op zoek bent naar de klassieke tulpen, vrolijke narcissen, geurige hyacinten of andere bloembollen, we hebben ze allemaal.

Waarom bloembollen planten in de herfst? 🍁
Planten in de herfst geeft de bollen voldoende tijd om te wortelen voordat de koude wintermaanden aanbreken. Dit resulteert in prachtige bloemen die in de lente je tuin opfleuren. Herfstplanting is de sleutel tot een kleurrijke en levendige tuin in het voorjaar.

Waar vind je ons? 🌻
Breng een bezoek aan Tuincentrum De Reeuwijkse Plattelandswinkel en ontdek onze uitgebreide collectie bloembollen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte bollen voor jouw tuin.

Wanneer kun je langskomen? πŸ•’
We zijn nu geopend en klaar om je te verwelkomen. De herfst is het ideale seizoen om bloembollen te planten, dus aarzel niet te lang.

Dus, kom snel naar ons tuincentrum en bereid je tuin voor op een kleurrijk en prachtig voorjaar! Met onze bloembollen kun je jouw buitenruimte omtoveren tot een bloemenparadijs.

Tot ziens bij Tuincentrum De Reeuwijkse Plattelandswinkel, waar we je helpen om je tuindromen waar te maken!

Met bloemrijke groeten,

Tuincentrum De Reeuwijkse Plattelandswinkel 🌷🌼🌷