Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur   TWEEDE PAASDAG GESLOTEN!!!

Het Kerst Seizoen Nadert: De Kerstbomen zijn Onderweg!

12 okt 2023 | Tuincentrum, Winkel

Beste kerstliefhebbers,

Met de feestdagen in aantocht kunnen we nauwelijks onze opwinding verbergen. Het is die tijd van het jaar waarin we ons mogen onderdompelen in de wondere wereld van kerst, en bij onze kerstbomenverkoop staat alles op het punt te beginnen. We willen jullie graag meenemen op een reis door wat er achter de schermen gebeurt als we ons voorbereiden om jullie kerst nog specialer te maken.

De Voorbereidingen Beginnen

De voorbereidingen voor onze kerstbomenverkoop beginnen al maanden van tevoren. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, van het selecteren van de mooiste Nordmann kerstbomen tot het klaarmaken van de feestelijke decoraties die jullie tuinen en huizen zullen verfraaien.

De Bestelling is Geplaatst

Een van de spannendste momenten is het plaatsen van de bestelling bij onze vertrouwde kweker. We hebben met zorg de beste Nordmann kerstbomen geselecteerd in verschillende maten, zodat er voor iedereen de perfecte boom is. Zelfs XXL kerstbomen! En we kunnen met trots vertellen dat onze bestelling is geplaatst en dat de bomen onderweg zijn naar ons tuincentrum.

Binnenkort Geopend

Ons tuincentrum zal binnenkort worden omgetoverd tot een plek vol geurige kerstbomen en schitterende versieringen. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen en te helpen bij het vinden van de perfecte kerstboom voor jullie thuis.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor de aankondiging van de startdatum van onze kerstbomenverkoop. Het belooft een seizoen vol betovering en vreugde te worden, en we kijken ernaar uit om deel uit te maken van jullie kersttradities.

Laten we samen aftellen naar de meest wonderlijke tijd van het jaar!

Met warme kerstgroeten!