Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur 

Ontdek de Juiste Grond bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel

12 apr 2024 | Tuincentrum, Tuintips

Een weelderige tuin begint met de juiste grond. Bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel hebben we een breed assortiment aan tuinaarde, bemesting, potgrond en andere soorten grond, allemaal verpakt in handige zakken. Of je nu je tuin wilt aanvullen, bemesten of de bodem geschikt wilt maken voor mooie groei, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Tuinaarde

Tuinaarde is de basis voor een gezonde en vruchtbare bodem. Het is ideaal voor het aanvullen van de tuin en het verbeteren van de structuur van de grond. Onze tuinaarde is van hoge kwaliteit en zorgt voor optimale groei van planten, zowel in het gazon als in de borders.

Bemesting

Een goede bemesting is essentieel voor gezonde planten en een weelderige groei. Onze bemestingsproducten voorzien de bodem van alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale ontwikkeling van planten en gewassen. Kies uit bemeste tuinaarde, organische of kunstmest, afhankelijk van de behoeften van je tuin.

Potgrond

Voor het kweken van planten in potten en containers is hoogwaardige potgrond van cruciaal belang. Onze potgrond is speciaal samengesteld voor een goede drainage en vochtretentie, waardoor je planten gezond en gelukkig blijven groeien, zelfs in beperkte ruimtes.

Andere Soorten Grond

Naast (biologische) tuinaarde, bemesting en potgrond bieden we ook andere soorten grond aan, zoals moestuingrond, tuincompost, boomschors, turfstrooisel, hydrokorrels, veenvrije potgrond, kokospotgrond en mediterrane potgrond. Deze kunnen worden gebruikt voor specifieke toepassingen, zoals het verbeteren van de bodemstructuur, het verhogen van de pH-waarde of het creëren van een goede drainage.

Bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel streven we ernaar om je te voorzien van de beste producten voor een bloeiende tuin. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over de juiste grond voor jouw tuinprojecten. Breng vandaag nog een bezoek aan onze winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment!

Met vriendelijke groet,
Het Team van de Reeuwijkse Plattelandswinkel