Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur 

Plant Nu Je Tuin vol Pracht! Ontvang 25% tot 50% Korting bij Tuincentrum Reeuwijkse Plattelandswinkel!

21 sep 2023 | Tuincentrum

Beste tuinliefhebbers,

De herfst is begonnen en dat betekent dat het de perfecte tijd is om je tuin te transformeren in een groen paradijs. Bij Tuincentrum Reeuwijkse Plattelandswinkel begrijpen we hoe belangrijk het is om je buitenruimte te koesteren, en daarom hebben we een geweldige actie voor jou in petto!

Wat? 🌱
We bieden nu 25% tot 50% korting op een prachtige selectie bomen, struiken en vaste planten. Dit is je kans om je tuin op te fleuren, schaduw te creëren of een groene haag te planten tegen ongeëvenaarde prijzen.

Waarom Nu? 🌞
De herfst is het ideale moment om bomen en struiken te planten. De grond is nog vochtig van de regen en de planten hebben de tijd om zich goed te vestigen voordat de winter nadert. Zo kunnen ze gedijen en je tuin in volle glorie laten bloeien.

Waar? 📍
Kom naar Tuincentrum Reeuwijkse Plattelandswinkel, waar onze deskundige medewerkers klaarstaan om je te helpen bij het kiezen van de perfecte planten voor jouw tuin.

Wanneer? ⏰
Deze geweldige korting is nu beschikbaar en loopt voor een beperkte tijd. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt.

Hoe?💰
Bezoek onze winkel en ontdek een prachtige variëteit aan bomen, struiken en vaste planten. Ons vriendelijke personeel staat klaar om je te assisteren en al je vragen te beantwoorden.

Dus, waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Tuincentrum Reeuwijkse Plattelandswinkel en geef je tuin de make-over die hij verdient. Profiteer van deze geweldige korting en laat je groene dromen werkelijkheid worden!

Tot ziens in onze winkel en laten we samen je tuin laten stralen!

Met groene groeten,

Tuincentrum Reeuwijkse Plattelandswinkel 🌷🌳