๏€—

Openingstijden: Ma – vr 08.30 โ€“ 17.30 | Za 8.00 โ€“ 17.00 uurย 

Bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel is Kerst al in de Lucht!

4 okt 2023 | Tuincentrum, Winkel

Beste feestvierders,

Het is misschien nog herfst, maar bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel zijn we al volop in de kerststemming! We kunnen gewoon niet wachten om deze magische tijd van het jaar met jullie te delen, en we hebben al heel wat spannende dingen in petto.

Nordman Kerstbomen: De Magie Begint!๐ŸŒฒ

De eerste bestellingen voor onze prachtige Nordman kerstbomen zijn al geplaatst. Deze bomen zijn een symbool van warmte en gezelligheid tijdens de kerstperiode. Binnenkort kun je de perfecte boom uitkiezen om je huis te versieren en die onvergetelijke kerstsfeer te creรซren.

Unieke Kerstpakketten in de Maak! ๐ŸŽ

Onze creatieve geesten zijn druk bezig met het samenstellen van unieke kerstpakketten. Of je nu op zoek bent naar een gastronomisch cadeau, een knusse deken om bij de open haard te knuffelen, of een assortiment heerlijke lekkernijen, we hebben voor elk wat wils. Onze kerstpakketten zijn perfect om je dierbaren mee te verrassen.

Kerstverlichting en Decoraties: ๐ŸŒŸ

Naast onze prachtige bomen en kerstpakketten hebben we ook een ruime selectie kerstverlichting en decoraties om je huis om te toveren tot een winterwonderland. Of je nu houdt van klassieke stijl, moderne elegantie of een gezellige boerderijsfeer, we hebben alles wat je nodig hebt om je kerstdecor te laten schitteren.

Vier de Magie van Kerst met Ons! ๐ŸŽ‰

Bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel geloven we dat kerst draait om samenzijn, liefde en het delen van speciale momenten. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in onze winkel, waar we alles in het werk zullen stellen om van jouw kerst een onvergetelijke ervaring te maken.

Dus, kom langs en ontdek al het moois dat we te bieden hebben. Van bomen tot pakketten, van lichtjes tot versieringen, we hebben alles om je kerst betoverend te maken.

Laat ons samen de magie van kerst vieren bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel!

Met fonkelende groeten,

Het Team van de Reeuwijkse Plattelandswinkel ๐ŸŽ…๐Ÿคถ๐ŸŽ๐ŸŽ‰