Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur   TWEEDE PAASDAG GESLOTEN!!!

Extra Grote Kerstbomen: Maak Kerst Compleet Met Onze Speciale XXL Bomen!

22 okt 2023 | Tuincentrum, Winkel

Kerst is een tijd van vreugde, warmte en natuurlijk indrukwekkende kerstbomen! Bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel begrijpen we dat sommige ruimtes om een extra speciale boom vragen. Daarom kunt u bij ons  prachtige XXL kerstbomen (4 meter of meer) bestellen. Met onze leverings- en opbouwservice wordt het regelen van een grote kerstboom een fluitje van een cent.

De Perfecte Kerstboom, Op Maat Voor Jouw Ruimte

Of je nu een bedrijf, een winkelcentrum, of een groot huis hebt, onze XXL kerstbomen zijn perfect geschikt voor elke ruimte die een groots gebaar verdient. Met verschillende maten en soorten kunnen we de ideale boom leveren die naadloos past in jouw feestelijke setting. Of het nu een klassieke Nordmann-spar of een majestueuze fijnspar is, wij zorgen voor een boom die de ware essentie van kerst naar voren brengt.

Een Gemakkelijke Oplossing Voor Een Groots Effect

Met onze handige leverings- en opbouwservice hoef je je geen zorgen te maken over de logistiek. Ons team zorgt voor een vlekkeloze bezorging (Reeuwijk, Bodegraven, Gouda en omstreken) en professionele opbouw van de boom, zelfs op water met een vlot of ponton! Indien gewenst kunnen we de verlichting ook regelen voor de XXL kerstboom, zodat je jouw XXL kerstboom kunt laten stralen met een prachtig lichtspel dat de hele ruimte zal betoveren.

Vier Groots Deze Kerst

Of het nu gaat om gezelligheid voor je klanten, het verblijden van je werknemers, of het verwelkomen van gasten in je huis, een XXL kerstboom voegt een vleugje magie toe aan elke omgeving. Met onze eenvoudige bestelprocedure en zorgeloze service, hoef je je alleen maar te concentreren op het vieren van een kerstseizoen vol vreugde en samenzijn. Maar LET OP; onze capaciteit is beperkt en het aantal grote bomen ook, wees er snel bij en bestel voor eind November!!!

Klaar om jouw ruimte te transformeren met een indrukwekkende XXL kerstboom? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw kerstviering dit jaar extra groots te maken!

Met warme kerstgroeten,
Het Team van de Reeuwijkse Plattelandswinkel
0182 515061
info@reeuwijkseplattelandswinkel.nl