Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur 

Nieuwsflits: De Kerstboomverkoop is Vandaag van Start Gegaan!

25 nov 2023 | Tuincentrum, Winkel

Vandaag, gaat de kerstboomverkoop van start bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel. De langverwachte dag is eindelijk aangebroken, en wij staan klaar om jou te verwelkomen met prachtige Nordmann kerstbomen.

Kies Uit de Beste Selectie Kerstbomen

Wij hebben zorgvuldig de mooiste Nordmann kerstbomen geselecteerd, klaar om jouw huis te veranderen in een feestelijk winterwonderland. Of je nu op zoek bent naar een compacte boom voor een knusse sfeer of een indrukwekkende XXL boom voor grootschalige vieringen, wij hebben voor elk wat wils.

Gratis Bezorging Voor Jouw Gemak

Om het plaatje compleet te maken, bieden wij gratis bezorging aan voor klanten uit Gouda, Reeuwijk, Bodegraven e.o.. Laat ons de zware last van transport dragen, zodat jij je kunt concentreren op het versieren en genieten van de warme, feestelijke sfeer die onze kerstbomen met zich meebrengen.

Bezoek Ons Vandaag Nog!

Wacht niet te lang! De kerstboomverkoop is van start gegaan en de mooiste bomen vinden snel hun weg naar nieuwe huizen. Bezoek ons vandaag nog en kies jouw perfecte kerstboom uit. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de boom die het beste past bij jouw stijl en viering.

Volg Ons Op Sociale Media

Blijf op de hoogte van onze kerstboomverkoop, aanbiedingen en feestelijke updates door ons te volgen op sociale media. Samen maken we van deze kerst een onvergetelijke viering vol warmte en magie.

Kom langs bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel en ontdek de pracht van de kersttijd met onze schitterende Nordmann kerstbomen. Het is tijd om jouw huis te vullen met de geur en schoonheid van het feestseizoen!

Met feestelijke groeten,
Team Reeuwijkse Plattelandswinkel