Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur 

Op Naar een fijne Kerst: De Kerstboomverkoop Vervroegd naar 25 nov.

17 nov 2023 | Tuincentrum, Winkel

Het is bijna zover! Over een week, op 25 november, gaat de kerstboomverkoop van start bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel. Het is hét teken dat de feestelijke tijd van het jaar in aantocht is, en dit is jouw uitnodiging om er snel bij te zijn. Want laten we eerlijk zijn, de mooiste bomen vinden hun weg snel naar nieuwe huizen. Hier is alles wat je moet weten over onze aanstaande kerstboomverkoop.

Een Feestelijke traditie: De Kerstboomverkoop Begint

Wij begrijpen als geen ander de betekenis van een prachtige kerstboom tijdens de feestdagen. Daarom openen wij op 28 november onze deuren voor de verkoop van Nordmann kerstbomen. Deze bomen, bekend om hun volle takken en prachtige naalden, brengen de ware kerstsfeer in huis.

Snel Beslissen, Snel Genieten

Wacht niet te lang! De ervaring leert dat de mooiste bomen als eerste worden gekozen. Of je nu uit Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, of omliggende gebieden komt, zorg ervoor dat je er vroeg bij bent om de perfecte boom voor jouw kerstviering te bemachtigen. Een kerstboom is niet zomaar een decoratie; het is het stralende middelpunt van jouw feestelijke seizoen.

Gratis Bezorging voor Extra Gemak

WIj willen het kerstplezier zo eenvoudig mogelijk maken. Daarom bieden wij gratis bezorging aan voor klanten uit Gouda, Reeuwijk, en Bodegraven. Laat de logistiek aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op het versieren en genieten van jouw prachtige kerstboom.

Waar Wacht Je Nog Op?

Ben je klaar om jouw kerstseizoen magisch te maken? Kom langs bij ons en ontdek de charme van onze Nordmann kerstbomen. Of je nu een compacte boom voor een knusse sfeer wilt of een indrukwekkende boom voor een grootschalige viering, wij hebben de perfecte boom voor jou.

Blijf op de hoogte van onze kerstboomverkoop via onze sociale media. De mooiste tijd van het jaar komt eraan, en wij kijken ernaar uit om jouw kerstviering buitengewoon speciaal te maken. Tot ziens op 28 november!

Met feestelijke groeten,
Het Team van de Reeuwijkse Plattelandswinkel