Openingstijden: Ma – vr 08.30 – 17.30 | Za 8.00 – 17.00 uur 

Start van de Kerstboomverkoop op 25 november!

3 nov 2023 | Tuincentrum, Winkel

Het is bijna zover! De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op een van de leuke tradities: het versieren van de kerstboom. Bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel kunnen we niet wachten om je te verwelkomen voor de start van onze kerstboomverkoop op 25 november. Laten we eens kijken naar waarom dit zo’n bijzonder moment is en hoe je je kunt voorbereiden op het kiezen van de perfecte kerstboom.

25 November: Onze Kerstboomverkoop Begint

Op 25 november start de kerstboomverkoop bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel bij Gouda, en we zijn er zeker van dat je net zo enthousiast bent als wij! Dit is het moment waarop de zoektocht naar de perfecte kerstboom officieel van start gaat. Of je nu een fan bent van Nordmann-sparren, XXL kerstbomen, of een kerstboom met een kluit, we hebben een prachtige selectie om uit te kiezen.

Een Kerstboom die Bij Jou Past

Het kiezen van de juiste kerstboom is een belangrijk onderdeel van de kersttraditie. Voordat je onze winkel bezoekt, is het handig om na te denken over de grootte en stijl van de boom die het beste bij jouw huis en decor past. Of je nu kiest voor een compacte boom voor een knusse sfeer of een indrukwekkende XXL kerstboom voor een grootse viering, we hebben opties voor elke behoefte.

Kerstbomen Versieren: Maak het Persoonlijk

Na het kiezen van de perfecte kerstboom, komt het leukste deel: het versieren! Breng je persoonlijke stijl tot leven met een schitterende reeks kerstballen, slingers, lichtjes en andere decoraties. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een boom die jouw eigen unieke feeststemming weerspiegelt.

Een Tijd van Samenzijn en Vreugde

De kerstboomverkoop op 25 november markeert het begin van een feestelijke tijd vol warmte, samenzijn en vreugde. Het is een moment om tradities in ere te houden, nieuwe herinneringen te creëren en te genieten van de sfeer die de kerstperiode met zich meebrengt.

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen en je te helpen de perfecte kerstboom te vinden. Samen maken we deze kerst onvergetelijk en brengen we de magie van het seizoen tot leven.

Met hartelijke kerstgroeten,
Het Team van de Reeuwijkse Plattelandswinkel